100% bekker
 

Evaluaties voor deelnemers aan workshops fondsenwerving in 2012
Heb je deelgenomen aan een van mijn workshops, en nog niet de enquete ingevuld, doe dat dan aub via onderstaande link, bij de juiste workshop. Bij voorbaat dank!

1. Deelnemers aan de workshop Fondsenwerven voor studentendesk Rode Kruis Utrecht, 25 oktober 2012:
A.u.b. de enquête invullen.

Heeft u vragen of wilt u kennismaken?
Bel direct, of maak gebruik van onderstaand formulier.

Contactgegevens
Bureau 100% Bekker
Cauberg 13, 3524 LK Utrecht
Telefoon: 06-28349394

Werken voor kleine organisaties: samenwerking en kosten
Wij werken ook voor organisatie met een klein budget. Wij zoeken altijd naar een aanpak die een organisatie kan betalen. Dat betekent dat wij afspraken maken over een taakverdeling. Vaak houdt dat in dat zij dan zelf aan de slag gaan met tips. Voor enkele voorbeelden van zo'n samenwerking en de kosten die dat meebrengt, zie de rechterzijde van deze pagina.

Heeft u een opmerking of een vraag?
Wilt u meer weten over onze werkwijze en wervingsmethoden, of praten over een offerte? Heeft u een andere vraag? Pak dan de telefoon of vul het antwoordformulier in!

Voordat wij een offerte maken is er meestal eerst een gratis oriënterend gesprek. Een verzoek om een afspraak kan ook via het contactformulier.

Bel of mail gerust.


NU SPECIAAL AANBOD: sparren over werven
Gratis een half uur SPARRING over fondsenwerving bij vermogensfondsen. Alleen in november en december 2012 gratis. Tweede halfuur twintig euro.
Deze gesprekken zijn vooralsnog alleen gepland op twee data (4 en 11 december, onder voorbehoud). Wees er snel bij!
Reageren aub voor 1 december.
Locatie: Flexkantoor Wijk in bedrijf, Vleutenseweg 269, Utrecht.
Interesse? Vul dan het contactformulier in en geef een voorkeur datum en tijd aan. Dan kom ik bij je terug.
Zie voor informatie hoe je kunt aanmelden, ook de kalender van Wijk in Bedrijf.


Samenwerking en kosten: voorbeeld 1
De Werkhoven, bureau voor historisch onderzoek van Annet Werkhoven, heeft verschillende projecten op stapel waarvoor geld gezocht wordt. Bij voorbeeld een onderzoek onder ouderen en hoe zij zich hun dorp herinneren. We nemen de fondsenlijst door bij een eerste project; we geven tips voor de opzet van een projectplan (omschrijving en kostenraming). We spreken af dat ik de uren factureer. Voor het tweede project kan Annet op basis van die tips zelf aan de slag.

Samenwerking en kosten: voorbeeld 2 Een stichting wil een boot aanschaffen voor rondvaarten in een waterrijk natuurgebied. Men werkt uitsluitend met vrijwilligers (bestuur, schippers, gidsen). Het bestuur heeft een groot netwerk in de regio en al contact gelegd met verschillende fondsen. Men heeft snel een overzicht van fondsen nodig om aan te schrijven.
We maken een taakverdeling. Bureau 100%Bekker maakt die lijst en verzorgt een eenvoudige aanvraag. De rest van de aanvragen doet het bestuur zelf.
Kosten: ongeveer 1500 euro.
Stand van zaken eind december 2009: toezeggingen van twee fondsen, totaal ruim 90.000 euro. April 2010: budget is rond. De boot kan worden aangeschaft.

NB: Alle prijzen zijn exclusief BTW.
Contact
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Onderwerp:
Uw bericht:
 
powered by SitesToGo TM