100% bekker
 
Wie wij zijn
Bureau 100 % Bekker is een eenpersoonsbedrijf. Drijvende kracht is Corinne Bekker - denker en doener tegelijk.

Corinne is sociaal vaardig, analytisch ingesteld, argumentatief sterk, en houdt van een puzzel. Zij specialiseerde zich tijdens haar studie filosofie in in thema's als emancipatie, integratie, interculturaliteit. Veel plezier had zij in lessen geven in argumentatiekunde en leesbare teksten schrijven.
Fondsenwerven en adviseren over wervende teksten ligt dan niet ver weg, toch?

Samen sterk
Een eenvrouwsbedrijf kan niet altijd zelf aan uw vraag voldoen. Om topdrukte en grote projecten aan te kunnen, investeren wij in het ontwikkelen van een netwerk van deskundigen.
Samenwerken met partners uit dit netwerk geeft plezier - en houdt mij scherp.

Beweging
Tijden veranderen, nieuwe ontwikkelingen vragen soms om een nieuwe aanpak. Daarom volg ik met enige regelmaat een training - van koepels/netwerken voor ondernemers of voor fondsenwervers. Bijvoorbeeld over online marketing, of over fondsenwerving via internet. Ook van samenwerking in projecten leer ik natuurlijk.

Samenwerking
  • Eindredactie ledenblad van ondernemersnetwerk Entre Femmes, een netwerk van en voor vrouwelijke ondernemers in regio Utrecht
  • Meedenken over en promotie van de WaarInUtrechtkalender
  • Corinne schreef persberichten voor de WaarinUtrechtkalender; de kalender kwam in een lokale huis-aan-huiskrant en het AD/UN. Ook verkocht zij deze tijdens de kerstmarkt 2009 in Seats2meet samen met bedenker van de kalender, Johan van den Berg; en werkte samen met de Vrienden van het Wilhelmina Kinderziekenhuis om publiciteit te maken. Sindsdien denkt ze af en toe mee over de kalender. En levert altijd een foto voor de nieuwe kalender, ook in 2011 en 2012.
  • Evenementorganisatie:
  • De organisatie van een Europees evenement voor leden van de Vereniging Mensa Nederland - Corinne verzorgde de publiciteit binnen deze internationale vereniging, nam deel aan het kernteam met verschillende andere ondernemende leden. Zie: de evenementwebsite.
  • Promotie van de WaarInUtrechtkalender
  • Corinne schreef persberichten voor de WaarinUtrechtkalender; de kalender kwam in een lokale huis-aan-huiskrant en het AD/UN. Ook verkocht zij deze tijdens de kerstmarkt 2009 in Seats2meet samen met bedenker van de kalender, Johan van den Berg; en werkte samen met de Vrienden van het Wilhelmina Kinderziekenhuis om publiciteit te maken."Ik hou ervan om mijn handen uit de mouwen te steken. Plannen maken, kijken of ze haalbaar en realistisch zijn. Als uw doel mij aanspreekt, zet ik mij daar 100 procent voor in!"

"Het vinden van de juiste match tussen goed doel en de doelstelling van een vermogensfonds is een soort puzzel. Een klus waar ik graag mijn tanden in zet."

Zie mijn profiel bij de internetcommunities:
LinkedIn
Mindz.com
Twitter
en ook aardig:
mijn blog over sociaal ondernemen: over ondernemen en fondsenwerven
powered by SitesToGo TM